Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag tijdens kantooruren. Op donderdagen is er ook eenĀ avond spreekuur tussen 18.00 en 20.00. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08:00u en 12:00u. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur of e-Consult.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Email afspraak

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via Email. dit kan de hele werkdag maar ook in de avonduren en in het weekend. Voor het adres en aanvullende informatie klik hier

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.