Medewerkers

Thorvald de Bruin

Thorvald de Bruin
Huisarts

Welkom in mijn eigen praktijk.

Na drie jaar samen te hebben gewerkt met dokter de Boer in het mooie Zuid-Scharwoude werd het tijd om in het diepe te springen. Dus in november 2014 heb ik het stokje van dokter de Boer overgenomen. Voordat ik in Langedijk terecht kwam, heb ik heel Nederland doorkruist. Mijn opleiding tot arts heb ik gevolgd in Maastricht en ik ben in mijn co-schap tot Eindhoven gekomen. Ik ben hierna gaan werken als Arts bij de Chirurgie, Orthopedie, Interne en Oncologie in Breda, Oosterhout, Apeldoorn en Zutphen. Ik heb mijn huisartsopleiding gedaan in Amsterdam aan de Vrije Universiteit, waarvoor ik tot in Lelystad stages heb gelopen.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en ze zichzelf kunnen zijn. Het leven kan namelijk al zwaar genoeg zijn als je jezelf bent.

Ilse Kamp

Ilse Kamp
Doktersassistente

Jacobine Dapper

Jacobine Dapper
Doktersassistente en verpleegkundige

Rita van Groningen

Rita van Groningen
POH Diabetes en longziekte

 

Begin 2006 ben ik als praktijkondersteuner gestart. Ik ben gestart met de zorg voor diabetespatiënten en patiënten met verhoogde bloeddruk. Later is daar de zorg voor astma en COPD patiënten bij gekomen. Daarbij ben ik nog coördinator/ longconsulent van een COPD-zorggroep in Amsterdam. 1 dag per week heb ik mijn spreekuur waar ik voor de diabetespatiënten en de COPD- patiënten zorg. Deze zorg gebeurt volgens landelijke protocollen en vindt plaats in samenwerking met een zorggroep DM en COPD in Alkmaar. In deze zorggroepen werken  allerlei zorgverleners met elkaar samen. Daarnaast voer ik een deel van de zorg voor cardiovasculaire patiënten uit. Met patiënten die medicijnen gebruiken voor de bloeddruk en /of cholesterol bespreek ik de uitslag van de jaarcontrole en geef adviezen voor een gezonde leefstijl.

De meeste tijd ben ik aanwezig op de huisartsenpraktijk; een enkele keer bezoek ik patiënten ook thuis.

Ingrid van Vuuren

Ingrid van Vuuren
POH-GGZ

Celine Venneker
stagiaire doktersassistente

Yildau Hoekstra
POH CVRM