eConsult

Met eConsult kunt u via deze site veilig een vraag stellen aan een van de huisartsen van onze praktijk. Dit is alleen bedoeld voor patienten die al een behandelrelatie hebben met een van de huisartsen. Het eConsult is gehouden aan de richtlijn online arts-patient contact van de KNMG. Ik heb een brief gemaakt met hierin meer uitleg over het eConsult.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten: 0226-312853

Bel in geval van levensbedreigende situaties het landelijk noodnummer 112.

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.

Geschikte onderwerpen voor e-consult kunnen zijn:

– leefstijladviezen en -vragen;

– vragen over medicijnen;

– vragen over (uitslagen van) onderzoek;

– vragen over een eerder consult.

Niet geschikte onderwerpen zijn:

– spoedeisende zaken;

– nieuwe (lichamelijke) klachten waarbij mogelijk lichamelijk onderzoek nodig is;

– emotionele problemen.

 

Voordat u gebruik kunt maken van eConsult dient u eerst in te loggen of u zelf aan te melden. Als u hieronder inlogt wordt u doorverwezen naar uw persoonlijke pagina.